20/09/2014

Καθαρισμός Άλσους Γαρίτσας

Αυτην Κυριακή 28 του μηνός στις 09 :00, θα καθαρίσουμε εθελοντικά το Άλσος της Γαρίτσας. Οι κάτοικοι , οι καταστηματάρχες της περιοχής, και ο Σύλλογος των Ιπποτών Κέρκυρας, με τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, θα κάνουμε πράξη την πίστη στην εθελοντική προσφορά για να γίνει ο τόπος μας ομορφότερος.
Στην προσπάθεια αυτή σας θέλουμε συμπαραστάτες, για να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού, της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας.
Σας περιμένουμε για να πάρουμε δύναμη και να γίνουμε περισσότεροι, ώστε η εξόρμηση της Κυριακής να έχει συνέχεια.
Σας επισυνάπτουμε και την αφίσα της δράσης .

Κέρκυρα 25,09,2014

Υπεύθυνοι επικοινωνίας
α) ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6994355926
β) Νεράντζης Σπύρος 6936691321

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΓΑΡΙΤΣΑΣ
Κέρκυρα 28,09,2014

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι πήραν μέρος στη δράση καθαρισμού του άλσους της Γαρίτσας, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.
Από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα, δεκάδες συνδημότες, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, εθελοντές και υπάλληλοι του Δήμου, εργαστήκαμε στο τμήμα της πόλης από την κολόνα του Ντούγκλας μέχρι τα φανάρια του Δεσύλλα, το οποίο παραδώσαμε στους κατοίκους και επισκέπτες της Κέρκυρας καθαρότερο και ωραιότερο.
Ωστόσο, για μας, τους εθελοντές, το μεγαλύτερο κέρδος της δράσης είναι η μεταξύ μας συνεργασία, η ομαδική δουλειά και η ικανοποίηση της αφιλοκερδούς προσφοράς στον τόπο μας και τους συνδημότες μας.
Τέτοιες δράσεις μας δείχνουν ένα δρόμο για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και ομορφότερη και – για το λόγο αυτό – οι πρωτοβουλίες μας θα έχουν και συνέχεια.
Ιππότες της Κέρκυρας
Νεράντζης Σπύρος

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*