15/07/2015

Νο18 ΡΑΜΠΑ ΣΤΑ ΓΟΥΒΙΑ

 

Συνεργαστήκαμε, βελτιωθήκαμε και συνεχίζουμε !!!!
Την Τετάρτη 15,07,2015, το απόγευμα στις 16:30 με την υποστήριξη του Δήμου της Κέρκυρας, του αντιδημάρχου Κου Σκούπουρα Ανδρέα και με την συνεργασία του Εξωραϊστικού & πολιτιστικού Συλλόγου Γουβιών θα τοποθετήσουμε ράμπα για να εξυπερετούνται άτομα με κινητικές δυσκολίες και με πρόβλημα βάδισης, στην παραλία εμπρός από τις παιδικές κατασκηνώσεις.(δίπλα στα Ενετικά ναυπηγεία).

Προσπαθώντας να θυμηθούμε μήπως μας ξέφυγε κάτι στις δύο τελευταίες δράσεις, θυμηθήκαμε ότι δεν κάναμε κάτι πολύ σημαντικό : ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε τον πολιτιστικό σύλλογο Στρογγυλής και τον πρόεδρο του Μπόγδο Σπύρο, καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο Γουβιών και τον πρόεδρο του Μικαλεφ Μαρίνο, οι οποίοι βοήθησαν στην τοποθέτηση, αλλά το ποιο σημαντικό : ανέλαβαν την ευθύνη για το μάζεμα, την συντήρηση και επανατοποθέτηση της ράμπας, (ο καθένας στην περιοχή του) στο τέλος και στην αρχή κάθε καλοκαιρινής σαιζόν.
Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και ειδικά από νέους ανθρώπους ! Τους ευχαριστούμε πολύ !!!

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*