05/08/2015

Νο21 ΡΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΑΠΑΔΕΣ

Κέρκυρα 05.08.2015

Τετάρτη (05,08,2015) στις 17:30 στηρίζουμε την πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Λιαπάδων και του πολιτιστικού συλλόγου Λιαπάδων για την τοποθέτηση ράμπας για άτομα με κινητικά προβλήματα, στην παραλία των Λιαπάδων και συμμετέχουμε στην τοποθέτηση της.

 

Συνεχίζοντας  την εξασφάλιση του δικαιώματος όλων για πρόσβαση στην θάλασσα τοποθετήσαμε σήμερα την 5η ράμπα στην παραλία των Λιαπάδων. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η σημερινή ράμπα είναι η πρώτη που πληρώθηκε από έναν ιδιώτη, τον επαγγελματία (ενοικιάσεις ομπρελών και σκαφών) τον Κο Μάζη τον Γιάννη.

Επίσης θα πρέπει να σταθούμε στην σημαντική βοήθεια από τον πρόεδρο του τοπικού

Συμβουλίου Λιαπάδων τον Κο Κορακιανίτη Νίκο, ο οποίος σε συνεργασία με το υπόλοιπο τοπικό συμβούλιο, τον πολιτιστικό σύλλογο καθώς και με τους επιχειρηματίες της περιοχής θα συνεχίσει φροντίζοντας για την δημιουργία διαδρόμου από τον δρόμο έως την ράμπα καθώς και για την φύλαξη, συντήρηση και επανατοποθέτηση της ράμπας.

Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε με όλους τους συμμετέχοντες.

Τέλος να ευχαριστήσω τον Κο Ψαϊλα Μιχάλη, τον Κο Αγάθο Πέτρο και τον Κο Σκούπουρα Βαγγέλη που για άλλη μια φορά, εθελοντικά αψηφώντας ακόμη και την βροχή τοποθέτησαν την 5 συνεχόμενη ράμπα, τον Κο Σταμάτη Κυριάκη που βοηθάει στην κατασκευή και στην τοποθέτηση καθώς και τον αντιδήμαρχο Κον Σκούπουρα Ανδρέα που για άλλη μια φορά ήταν δίπλα μας !!!!

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*