08/11/2015

Νο28 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου

 

Κέρκυρα 08,11,2015

Η δράση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου για τον εθελοντικό καθαρισμό στο σχολείο τους ολοκληρώθηκε και πιστεύουμε  ότι επήλθε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε σε αυτήν την δράση με τα παιδιά και τους γονείς του σχολείου. Η προσφορά και το χαμόγελο νέων ανθρώπων μας γεμίζει ικανοποίηση και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους !

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, για την άψογη συνεργασία, με ατέλειωτη διάθεση, με χιούμορ, με φαντασία, καθώς και για τα σπιτικά κεράσματα τους !!!! Κοντά τους ο χαμογελαστός διευθυντής του σχολείου Κος Τάσος Γιοβάρθης, ο οποίος σήμερα μας έδειξε και την καλλιτεχνική πλευρά του ταλέντου του !!!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές από τα special Olympics, την Μαίρη Μοσκάτ, την Γιάννα Κάτσενου την Αθηνά Δαφνή και τον μικρό Χαρούλη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, μας έδειξαν την δύναμη της ψυχής τους και ήταν πηγή ζωντάνιας και ενέργειας σε κάθε μας εργασία .

Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε για άλλη μια φορά στο χαμογελαστό παιδί από το Πακιστάν …. Ευχαριστούμε πολύ Ακίλ που είσαι μαζί μας!!!!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Κο Ασπιώτη Σπύρο για την άψογη και άμεση συνεργασία μας και να αναφερθούμε στην εθελοντική προσφορά των τριών  υπαλλήλων του δήμου της Κέρκυρας, οι οποίοι έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον τόπο τους.

  • Από την υπηρεσία πρασίνου ήταν μαζί μας για άλλη μια φορά ο Ζάραγκας Γιώργος και ο Παπαδόπουλος Γιάννης και
  • Από την υπηρεσία καθαριότητας ήταν μαζί μας επίσης για άλλη μια φορά ο Νέτης Κώστας.

Τους ευχαριστούμε πολύ !!!

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*