Τα νέα μας

Δελτίο τύπου για δενδροφύτευση περιβάλλοντα χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας

Στο πλαίσιο της δενδροφύτευσης του περιβάλλοντα χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας από εθελοντικές ομάδες και υπηρεσίες του Νοσοκομείου και του Δήμου Κέρκυρας, διοργανώνεται συνέντευξη τύπου, στις 17 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 10.00 π.μ. στο Νοσοκομείο Ημέρας, επί της οδού Κολοκοτρώνη. Στη συνέντευξη τύπου θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της δράσης, το σκεπτικό και η ανάγκη της υλοποίησής της καθώς και οι συμμετέχοντες φορείς.

Περισσοτερα

Περισσοτερα
29/05/2016

Από την γιορτή στο ορφανοτροφείο Κέρκυρας

Ευχαριστούμε το προσωπικό του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Κοντόκαλι, που έχοντας την ιδέα και την πρωτοβουλία για την δράση στο Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας, μας έδωσαν την χαρά να απολαύσουμε στιγμές σαν τις σημερινές !!!

Είχαμε επίσης την χαρά της συνεργασίας με τον συνδετικό μας κρίκο, και υπεύθυνη για την οργάνωση και στήριξη της δράσης, την Κα Διονυσοπούλου Μαρία.

Περισσοτερα
20/03/2016

Βράβευση από Rotary international

Σήμερα 20,03,2016 στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE, στην Θεσσαλονίκη, η Ροταριανή Περιφέρεια της Β. Ελλάδας, μετά από πρόταση των ροταριανών ομίλων Κέρκυρας απένειμαν στην ομάδα των εθελοντών του Όλοι μαζί για την Κέρκυρα, οι οποίοι τοποθέτησαν 8 ράμπες πρόσβασης στη θάλασσα της Κέρκυρας για άτομα με κινητικά προβλήματα, βραβείο Ευποιϊας με δημόσιο έπαινο για ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά.

Περισσοτερα

Πρόσκληση για παρουσίαση ομάδος και νέων δράσεων

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της ομάδος μας και των νέων δράσεων που θα οργανώσουμε το Σάββατο 05,03,2016 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ο.Λ.ΚΕ.

Περισσοτερα

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*