Ποιοί είμαστε

ΣΤΟΧΟΣ

στόχος της εθελοντικής μας δράσης είναι να αναδείξουμε την ευαισθησία των ανθρώπων, να συμβάλλουμε ώστε σιγά-σιγά να αποκτήσουν οι νέοι κυρίως άνθρωποι κουλτούρα προσφοράς και αλληλεγγύης. Να δράσουμε βοηθητικά και παράλληλα με τους φορείς και τις ομάδες και σε καμμία περίπτωση να τους αντικαταστήσουμε και να αναλάβουμε εμεις το έργο για το οποίο είναι υπεύθυνοι.

ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΝΙΚΕΣ

Για να επιτευχθεί λοιπόν αυτός ο στόχος χρειάζεται να αναλαμβάνουμε μεγάλες, καλά οργανωμένες αλλα πάντα νομότυπες δράσεις. Δεν επιδιώκουμε την προσωπική προβολή αλλα και ταυτόχρονα δεν επιτρέπουμε να εμφανιστεί κάποιος φορέας ή άτομο που να επωφεληθεί απο τις δράσεις μας. Για να έχουν ουσιαστική επιτυχία οι δράσεις μας κρατάμε χαμηλούς τόνος. Οι αντιπαλότητες δε μας ταιριάζουν. Τις αφήνουμε για τους φιλόδοξους, που διαγκωνίζονται για προσωπικό όφελος.
Αντίθετα, επιδιώκουμε συνεργασίες με φορείς, θεσμούς, πολιτικούς και κόμματα αλλα και κάθε άλλη ομάδα με κοινούς στόχους και αρχές.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Είμαστε διαθέσιμοι και μπροστάρηδες στην εργασία χωρίς να κριτικάρουμε, να αποδίδουμε ευθύνες και να χάνουμε ενέργεια και χρόνο με τις παραλείψεις που διαπιστώνουμε. Οτι έγινε, έγινε. Το ουσιώδες και το σημαντικό είναι το παρόν και το μέλλον.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Είμαστε πρόθυμοι, για την ακρίβεια το προσπαθούμε κιόλας, να δεχθούμε χορηγίες και δωρεές, σε οργάνωση συναυλιών και κάθε είδους εκδηλώσεις. Ομως πρέπει να γίνει σαφές απο την αρχή ότι αν απο όλες αυτές τις δραστηριότητες προκύψουν κέρδη, αυτά θα επιστρέφονται με παροχή υλικών ή εργασίας στο κοινωνικό σύνολο. Δεν τα κρατάει η οργάνωση μας. Στο σημείο αυτό καλό είναι να διευκρινιστεί απο την αρχή ότι δεν πληρώνεται κανείς. Αν στο μέλλον διευρυνθούν πάρα πολύ οι δραστηριότητες μας και χρειαστεί να προσληφθούν κάποιοι για μόνιμη εργασία θα αποφασιστεί τότε και μόνο σε περίπτωση που είναι απολύτως αναγκαίο.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το εύρος των δραστηριοτήτων μας αρχίζει απο τα θέματα περιβάλλοντος. Επεκτείνεται σε τομείς όπως η κοινωνική στήριξη και η πρόνοια σε ομάδες που το έχουν ανάγκη. Η συνεργασία μας με άλλες εθελοντικές ομάδες οι φορείς είναι αυτονοητη και ευπρόσδεκτη. Οσο περισσότεροι συνεργάζονται, τόσο μεγαλύτερο αποτελεσμα. Τέλος είμαστε σε ετοιμότητα για κάθε δράση που σχετίζεται με τα κοινά.

Καλή αρχή.

Τα Ιδρυτικα Μελη

Γιώργος Ζάραγκας
Δημοτικός Υπάλληλος
Mohammad Asghar
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Κρεμόνας Σπύρος
Τεχνική Κατασκευή Εταιρεία
Γιάννης Βαρότσης
Σχολή Οδηγών
Σπύρος Τσιλιμπάρης
Υδραυλικές Εργασίες
Σπυρος Νεράντζης
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Άντζελα Ζερβού
Δημοτική Υπάλληλος
Γιάννα Κατσενου
Συνταξιούχος ΟΤΕ
Κατερίνα Μαντζουρογιάννη
Σχεδιάστρια - Διακοσμήτρια
Λασκαρίνα Γερασίμου
Δημοσιογράφος
Μάγδα Κόκκαλη
Δημοτική Υπάλληλος
Μαρία Μοσκάτ
Διαιτολόγος
Μίλτος Λούβρος
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Μιχάλης Γιώργος Βραχλιώτης
Corfu Cleaning
Μιχάλης Ψάιλας
Ταπετσιέρης
Πέτρος Αγάθος
Κέντρο Μεταφορών Αγάθος
Σπυριδούλα Πουλή
Ξεναγός
Σπύρος Λαμάκιας
Συνταξιούχος Τραπεζικός
Σταμάτης Κυριάκης
Σιδηρουργός
Στέφανος Βασιλόπουλος
Οδοντίατρος
Κασφίκης Χριστόφορος
Ασφαλιστής
Λάσκαρις Χριστόφορος
Χρηματιστηριακό Γραφείο - Κτηματίας
Νίκος Βλάχος
Αγρόκηπος
Μπουχάγιαρ Κωνσταντίνος
Παραγωγή και Επεξεργασία τηλεοπτικών προγραμμάτων
Σκούπουρας Βαγγέλης
Συνταξιούχος
Μάκης Δαρμανίν
Εκπαιδευτής θαλάσσιων σπόρ

Γινε Μελος

Προαπαιτούμενα πεδία*